If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

UbiSoft: Hráči už nekladou odpor vůči DLC

Proč se změnilo jejich vnímání?

Viceprezident digitálního vydavatelství UbiSoftu si pochvaluje, že výrobci her mají nyní snazší život oproti situaci před pár lety, kdy se proti placeným přídavkům do her sepisovaly petice a mohutně protestovalo.

"Nezaznamenali jsme prakticky žádný odpor hráčů například proti DLC Time Saver, který v Assassins Creed 4 odemknul všechny zdroje a tajné lokace, kam se jinak dalo dostat i normálním hraním," řekl Chris Early pro sesterský web GamesIndustry.

Podle něj si lidé předtím stěžovali, že takové věci správně měly být obyčejnými cheaty zdarma. Za méně negativních reakcí v současnosti prý vděčí lépe zvládnuté komunikaci a také povaze většiny přídavků, když rozšiřují celkový zážitek a už nevypadají, jako že byly vyříznuty ze základní verze. Hráči potom mají pocit, že je nikdo nenutí do placení a vstřebávají je lépe než v minulosti.

Jeden z šéfů UbiSoftu je rád i za všeobecné přijmutí praxe se Season Pass, který by se prý dal přejmenovat na Service Pass, protože často zahrnuje i speciální akce pro předplatitele, nejen DLC obsah, v čemž podle něj zažívá evoluci.

DLC o nových postavách do MP Assassins Creed 4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed IV: Black Flag

Video Game

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments