If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem, středa 16. července

Sleva na Wolfa, obal NBA 2K15, volanty v Project CARS...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Plants vs Zombies Garden Warfare pro Xbox One se 40% slevou, stejně tak teprve květnový Wolfenstein New Order s třetinovou slevou jsou krátkodobě k mání pro Gold účty na Xbox Live.

- Chris Roberts vypsal odměnu za dosažení mety 50 milionů dolarů na Star Citizen, půjde o realisticky znějící mimozemské jazyky pro tři hlavní rasy, připravené ve spolupráci s odborníky, čili žádné pazvuky či univerzální překladače.

- Na obalu NBA Live 2K 15 je Kevin Durant:

- Seznam podporovaných volantů v Project CARS.

- Jak odemknout všechny zbraně v DLC Dragons Teeth pro Battlefield 4:

Cover image for YouTube video► HOW TO UNLOCK DRAGONS TEETH WEAPONS IN BF4! | Battlefield 4

- Čtveřice bývalých zaměstnanců Infinity Ward si založila nové studio Reload, asi aby se název nepletl s Respawn (Titanfall). Chtějí se pustit do projektů pro virtuální realitu.

- První ukázka, jak bude vypadat sekce ID pro nezávislé hry na Xboxu:

- Bungie zatím nevědí, jestli se statistiky z bety Destiny přenesou do finální verze, nechtějí to slibovat, i když je to docela pravděpodobné. Těm, kteří se už zúčastnili alfy, má prý beta co nabídnout díky rozšíření příběhu a dosažení vyššího levelu v tom samém prostředí The Old Russia.

- Zelenou na Steamu dostala jedna taková nezávislá hra od Argentinců pro Oculus Rift s názvem The Hum, kde budete na Unreal Engine 4 řešit invazi vetřelců a každý den se vzbudíte s novými schopnostmi.

Cover image for YouTube videoTheHum Trailer2 : Story Introduction

- Codemasters odhalili plán přídavků pro GRID AutoSport na příští měsíce až do října: s auty (DLC Best o-f British, Coupe Style a Road & Track) a také tématické balíčky dle typů závodů (DLC Sprint Pack, Touring Car Legends Pack a Drag Racing Pack).

- Sony zopakovala, že chce vyrobit více remaků her z minulé generace, aby oslovila majitele PS4 rekrutované z řad vlastníků Wii U, kteří předtím neměli PS3 ani X360. Jinými slovy, už je jisté, že dostaneme více remasterovaných verzí.

- Česky otitulkovaný předobjednávkový trailer Alien: Isolation, i u nás dostanete edici Nostromo s bonusovou misí z filmu.

Cover image for YouTube videoAlien: Isolation - předobjednávkový trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments