If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Elder Scrolls Online údajně má třičtvrtě milionu předplatitelů

Tvrdí to nezávislý průzkum.

Konečně jedna pozitivní zpráva, kterou toto MMORPG od Zenimaxu potřebovalo jako sůl, protože poslední dobou o něm nebylo vidu ani slechu.

Podle průzkumu od respektované firmy SuperData Research mělo The Elder Scrolls Online na PC v červnu přibližně 772 tisíc předplatitelů.

Není úplně jasné, z čeho přesně to bylo vydedukováno, průzkum pouze zmiňuje útratu 37 milionů hráčů MMO titulů po celém světě.

Z výdělků si pro sebe třetinu ukousne World of Warcraft, údajně miliardu dolarů za rok 2013, druhé je Lineage s 253 miliony dolarů. Dařit se má výborně i F2P hybridu Star Wars The Old Republic s odhadovanými tržbami 165 milionů dolarů za minulý rok.

Bethesda zatím žádná čísla hráčů nezveřejnila a mělo se za to, že hráčů bude mít TESO mnohem méně, než uvádí tento průzkum. Vliv na to může mít skutečnost, že pro registraci se povinně vyžaduje uvedení kreditní karty a automatické strhávání měsíčních poplatků po skončení třicetidenní zkušební doby, ačkoli to je u MMORPG standardem.

Nezapomeňte, že na EG pro vás máme návod pro začátečníky v The Elder Scrolls Online a také téma o tom, jestli jde o hru vhodnou pro sólisty a časově vytížené hráče.

Video o srpnovém updatu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Awaiting cover image

The Elder Scrolls Online

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments