If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí 21. července

Ve znamení The Last of Us a dozvuků u Microsoftu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vaši Guardiani z Destiny s vámi budou schopni cestovat z jedné konzole na druhou, pokud zůstanete věrni jednomu systému, tzn. z PS3 na PS4 nebo mezi Xboxy, potvrdili Bungie. A jak se staví k případnému pokračování Destiny? "Víme, že si nejprve musíme zasloužit právo, abychom ho mohli udělat."

- Ta nová hra nebo spíš minihra se želvami nindža pro X360/Kinect bude překvapivě šířena zdarma - po omezenou dobu od 22. července. Teenage Mutant Ninja Turtles: Training Lair využije podklady a design z filmu, aby se fanoušci mohli nacvičit, pokud by chtěli hrdiny napodobit. Že by chytré využití pro nerealizovaný prototyp (zrušený projekt) ze strany Microsoftu a Paramount Pictures?

- Sony oznámila dva nové limitované modely PS4 s nálepkami z Destiny a The last of Us, bohužel jen pro Japonsko.

- To nové DLC pro The Last of Us (na PS3 i PS4) slíbené na podzim bude pouze multiplayerové, Naughty Dog se už nechce do příběhových epizod. Zato zopakovali, že by strašne rádi udělali remasterované Uncharted, "protože na PS4 je spousta nováčků, kteří ho nehráli." Stihnout to chtějí ještě před plnohodnotným pokračováním Thief's End.

- Jak by hra vypadala v éře PlayStation 1?

- Dabér Joela z The Last of Us by si svou roli rád zopakoval, ale prý se aktuálně nic takového na horizontu nerýsuje.

- Někdo už Remastered na PS4 hraje a vytípal z něj obrázky menu s různými novými nastaveními:

- A ještě jedna související perlička: Asijská marketingová manažerka Sony se při prezentaci The Last of Us před všemi rozplakala, protože hrála scénu, kde jedna postava zemře a vzpomněla si na nedávno narozené vlastní dítě. A to Randy Pitchford z Gearboxu říkal, že u téhle hry nedokázal vydržet déle než dvě hodiny...

- Propouštění v Microsoftu se dotklo i evropského Xboxu, dle zdroje MCV má být propuštěno až 75% lidí z britského Readingu, ačkoli se smí znovu ucházet o zůstalé pozice. Z celého britského týmu okolo Xboxu prý odejdou všichni externisté a omezí se počet lidí o deset procent.

- Úplné zavření Xbox TV Entertainment Studios naopak neovlivní už rozpracované televizní epizody doprovázející hru Quantum Break od Remedy ani filmový obsah s tématikou Halo.

- Do 2K Humble Bundle přibyly všechny staré hry ze série XCOM - Apocalypse, Enforcer, Interceptor, Terror from the Deep a UFO Defense (při dání aspoň 180 Kč), akce končí za dva dny.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments