Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 25. července

Něco s BioShockem, snaha o KoTOR 3, mod pro Watch Dogs...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vábí 2K tímto obrázkem na oficiálním Twitteru na nějaký další BioShock? Zachycuje Eve's Garden, tančírnu v oblasti Fort Frolic z Rapture, která se vyskytovala v mulťáku v prvních dvou dílů. Že by snad remake obou dílů pro nextgen?

- Případný vznik Star Wars Knights of the Old Republic 3 se dostává na přetřes v Obsidianu každých pár měsíců, protože jeho zaměstnanci jsou velkými fanoušky Hvězdných válek a strašně rádi by pokračování vyrobili. Předložili dokonce už několik návrhů držiteli licence z Disney, zatím však bez hmatatelného výsledku.

- Trials Fusion pokořilo milion prodaných kusů jen za tři měsíce a odměňuje za to updatem zdarma se stavěním vlastních SuperCross tratí pro lokální MP, vylepšením turnaje, editoru, Track Central + přiložena patnáctka nejlepších komunitních výtvorů.

- Vyšla finální verze 1.0 neoficiální modifikace Watch Dogs, která vylepšuje jejich grafiku. Kochat se s ní budete hezčím deštěm, efektem bloom při bouřkách a upravenou herní kamerou. K dispozici je buď s texturami, které mají pomoci se zadrháváním, nebo bez nich.

- Autoři Dark Souls by rádi vytvořili nějaké hry v typickém japonském stylu, aby zpestřili jejich lineup, něco jako Otogi (na obrázku níže) nebo Tenchu, ačkoli hodlají pokračovat i s temným fantasy a mechy jako v Armored Core.

- Na Gamescomu si veřejnost bude moci vyzkoušet multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare, který je prý plynulejší než minule a klade větší důraz na dovednosti.

- Film Uncharted má přijít do kin přesně 10. června 2016.

- Posun Dragon Age Inquisition o měsíc využijí BioWare klasicky k ladění, opravování chyb a vylepšování celkového zážitku v prý ohromné porci herního obsahu.

- Padesátka her na GOG začala nově podporovat Linux.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments