Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Každá planeta Destiny pouze s jedinou mapou

Jak to Bungie vysvětlují?

Všeobecně sdílené nadšení z betatestu této sci-fi onlinovky zchladil komunitní manažer přímo z Bungie, když mu v živém vysílání utekla negativní informace, o níž se dosud nevědělo.

Každá planeta v Destiny podle něj bude obsahovat pouze jednu destinaci, což chápejte jako ekvivalent slova mapa, tak tomu v tomto studiu říkají. Souviselo to s jen párhodinovým zpřístupněním Měsíce v betě, prý jedné z těch menších map.

Olej do ohně přilil ještě dalším komentářem, že Bungie už odhalili veřejnosti úplně všechno, co najde v zářijové základní verzi Destiny. Jinými slovy, toho obsahu nemusí být moc, aby nemuselo dojít k odsunu, ale zase bude průběžně přibývat v datadiscích atd., jako to je běžné u žánru MMO.

Pokud uvěříte různým nadšencům z Redditu, kteří se pohrabali v souborech bety, mělo by jít přibližně o 22 příběhových misí, 11 Crucible map, 6 Strike misí, 4 oblasti k prozkoumání a 1 raid.

Samozřejmě nejde o nic potvrzeného, ale následné stanovisko jiného komunitního manažera, který se snažil zachránit situaci, to vyloženě nepopřelo, takže to může být pravda:

"Destiny je vážně velkou hrou, tou největší, jakou jsme v Bungie dosud vytvořili. Budete ji moci hrát po měsíce, roky a dokonce i dekády. Chceme se sami překonat v tom, jaký rozsah a šíři aktivit Destiny poskytne, což se týká jak základní verze, tak budoucí podpory. Když nám zachováte přízeň a budete hrát měsíce po spuštění, vždy ve hře najdete něco lákavého, ať už půjde o nový obsah nebo nové aktivity, o nichž jsme dosud vůbec nemluvili," hasí požár Eric 'Urk' Osborne.

Jako argument ještě přihodil, že Halo také dlouho po vydání podporovali a že k Destiny přistupují stejně jako k televiznímu programu, který bude neustále přinášet něco nového, nikoli jako k filmu, který shlédnete a jdete domů. "Osmý level postavy v betě nebyl nic, sotva jste se dostali pod povrch, přesto to opravdu vysoký počet hráčů zabavilo," dodal na závěr.

Video o betě Destiny

Read this next