Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 4. srpna

Dnešní oznámení BioShocku, zombíci do GTA, od Uncharted k Call of Duty, Mantle vs DX12...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Spekuluje se, že GTA 5 dostane singleplayerové DLC se zombíky, čemuž prý nasvědčují nálezy ve zdrojovém kódu a v menu. Realita nebo jen výplod něčí fantazie?

Watch on YouTube

- Sečtený odbyt PS4 a Xbox One v Kanadě vzrostl o 127 procent oproti stavu s PS3+X360. Běžně si lidé k nextgen konzolím pořizují tři hry, roste i prodej příslušenství. Konami zase v Kolíně 13. srpna ukáží nové demo z Metal Gear Solid 5.

- AMD ani po odmítnutí podpory od Nvidia nezatratilo rozhraní Mantle a domnívá se, že zde může s DX12 koexistovat, protože obě nabízejí vývojářům něco trochu jiného: DX12 je prý o širší kompatibilitě, kdežto Mantle o vyždímání více výkonu ze hry v určité situaci.

- 19 minut o dívce Nisha z Borderlands The Pre-Sequel:

Watch on YouTube

- Deep Silver nechají příští týden na Gamescomu poprvé veřejnost zahrát Dead Island 2, vedle toho dovezou i Stronghold Crusader 2, Emergency 5 či Dead Island Epidemic. Rodí se i druhý pokus o zfilmování Dead Island.

- Autor slavné vlakové scény z Uncharted 2 přešel do Infinity Ward, spolu s dalším veteránem, který byl hlavním designérem i Uncharted 3 a The Last of Us. Jedná se v krátké době už o několikáté odchody z Naughty Dog.

- Remedy připomínají, že příší týden představí Quantum Break.

- TV reklama na Minecraft na VITA naznačuje odklad ze srpna na září.

- Beyond Good and Evil 2 se hned tak nedočkáme, je ještě příliš brzy na jeho odhalení, protože jde o extrémně ambiciozní projekt, prohlásil UbiSoft. Stalo se tak v reakci na zprávu, že legendární designér Michel Ancel si přibral další zaměstnání v malém studiu Wild Sheep Studio ve stejném francouzském městě Montpellier, kde paralelně zůstává dohlížet i na vybrané projekty UbiSoftu. Znamená to Ancelův pozvolný odchod, jako tomu bylo u Carmacka?

Read this next