If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 6. srpna

Registrace na GDS, blesky z GTA, znovu Halo PC, Wing Commander 3 zdarma...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Letošní konference GDS 2014 proběhne 14. - 16. listopadu 2014 v Městské knihovně v Praze, dali na vědomí její organizátoři ze sdružení České hry. Zaregistrovat se můžete již dnes zde. Cena tzv. early-bird vstupenek 1200 Kč je platná jen do 30. srpna, poté budou k dispozici za vyšší (plnou) cenu.

- EA dávají Wing Commander 3 na Originu zdarma. Testují si tím zájem o vesmírné simulátory, že by třeba také nějaký podnikli, když zažívají renesanci...?

- PC verzi Halo: The Master Chief začal listovat už i britský Amazon, takže na ní zřejmě něco bude. GAME UK zase přišlo s vlastní limitovanou edicí pro Xbox One, která obsahuje kalendář se všemi mapami ze hry a DLC.

- Sony se nechala slyšet, že na Gamescom plánuje spoustu údajně skvělých věcí, o kterých se prý něco dozvíme ještě koncem tohoto týdne.

- Galerie vybraných blesků z Grand Theft Auto 5:

- Návykový Flappy Bird je zpět v nové hře s podtitulem Family, nově obsahující módy Person vs. Person a Ghost, kde se musíte vyhýbat dalším překážkám, avšak zatím jen na Amazon Fire TV.

- Pokračuje soutěž UbiSoftu o nejlepší fanouškovské artworky na motivy Assassins Creed i jiných sérií.

- Nejvěrnější příznivce série The Sims, kteří vlastní třetí díl a datadisky, odmění EA speciální předměty do The Sims 4 v novém Rewards programu.

- V nových hrách Super Smash Bros. půjde hrát i za Raymana, vyzradil zaměstnanec kanadského Nintenda.

- Do World of Warcraft časem přibude nový dopravní prostředek, kterým je motorka za hordu i alianci.

- EA k 29. srpnu vypnou iphonové MMO Ultima Forever.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments