Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 7. srpna

Plakát na Unity, objednávka Mass Effect, zvířata po Killzone, F2P mor...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Český plakát, kterým distributor ConQuest znovu potvrdil, že Assassins Creed Unity vyjde na PC, PS4 i X1 s lokalizovanými titulky.

- Ponurá atmosféra The Last of Us se nepřenese do Uncharted 4, ujistil šéf Naughty Dog fanoušky, kteří tak dostanou to, na co jsou zvyklí a pokračování bude odvázaná jízda.

- Xzone na časté žádosti zákazníků přidalo do předprodeje čtvrtý díl Mass Effect, který pravda nevychází tento rok ani ten příští, ale bude určitě frčet.

- Pro základní zapojení se do programu EA Access nepotřebujete mít Gold účet na Xbox Live, i když samozřejmě pro hraní multiplayeru bude vyžadován.

- V nové značce od tvůrců Killzone budou zvířata: Guerrilla Games totiž hledají jejich animátora.

- Nový vývojář pokračování Gears of War pro Xbox One dobře ví, že teprve budou muset všem dokázat jejich právo na zhostění se téhle značky odkoupené od Epicu. Ten si mimochodem založil nové britské studio odkoupením jednoho existujícího.

- Uhádnete, o které hře to tady Pavel Oreški píše?

- Za oponu ozvučení The Sims 4.

- 24. srpna oznámí Sega nový díl japonské rubačky Yakuza pro PS3 a PS4.

- Gambrinus liga nebyla v minulosti jediným, kdo se nedohodl s EA na podmínkách obsažení do FIFA, to samé teď potkalo i ligové týmy z Brazílie.

- Doménu MillionWaysGame.com si před pár dny zaregistrovala Sony, asi půjde o něco herního.

- Koncem tohoto týdne publikujeme recenzi Sacred 3, kterou Jíra Sládek nenapíše po jediném dnu testování (pozn: média obdržela review-verzi až minulou středu a předtím ještě existovala preview-verze).

- Je to k nevíře, ale DOOM 3 oslavil desáté narozeniny.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments