If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 8. srpna

Významný odchod z BioWare, změny v Destiny, návrat Sierry, idoly dnešních teenagerů...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Výkonný producent BioWare a velký profík, Casey Hudson, po 16 letech odchází, aby se posunul v kariéře dál a trochu si odpočinul: "Takové rozhodnutí se nikdy nečiní lehce, ale příští Mass Effect dobře odsýpá a jsou položeny základy pro to, aby nová herní značka od týmu v Edmontonu (vstupující do pre-produkce) redefinovala zábavní průmysl." Myslí tím to Shadow Realms...?

- S tím souvisí, že iPadová kniha The Final Hours of Mass Effect 3, kterou napsal známý moderátor Geoff Keighley o zákulisí vzniku hry, je nyní na 48 hodin zdarma.

- Herní YouTuber PewDiePie je dle průzkumu u teenagerů ve věku 13-18 let populárnější než Kate Perry, Jennifer Lawrence, Leonardo di Caprio či Johnny Depp.

- Z teaseru se zdá, že Activision obnoví značku Sierra, pod kterou kdysi dávno vycházely slavné adventury.

Cover image for YouTube videoSierra

- V úterý má být oznámeno něco báječného, co se týká Halo, a veřejnost si bude moci v Kolíně vyzkoušet Master Chief edici.

- Vyšla nová strategie Project Godus od Petera Molyneuxe pro iOS, trochu připomínající From Dust. Je šířena zdarma a mikrotransakce stojí 5 až 100 dolarů, více zde.

- Balení bílé PS4 s Destiny je podle viceprezidenta Sony důležitou součástí jejich sdělení, která platforma je tou nejlepší pro hraní. Říká, že i kvůli tomu utratili spoustu peněz za 8 GB GDDR5 RAM a výpočetní výkon. Bílá konzole má také vzbuzovat zvědavost lidí, aby se začli ptát, kde je taková barva k sehnání.

- Ještě jednou Destiny: šéf vydavatele upozorňuje, ať v plné verzi nečekáte nějaké zásadní změny oproti betě, půjde prý jen o drobné ladění na základě ohlasů, na víc ostatně za těch pár týdnů ani nezbývá čas.

- Nadšenec upravil ovladač z GameCube, aby s ním šly hrát hry na handheldu 3DS.

- Níže nějaké artworky z Battleborn od Gearboxu. Když se jeho šéfa nedávno zeptali, proč radši místo této nové značky neudělali Borderlands 3, odpovědí bylo, že vývojářský tým už je ze série Borderlands unavený a přejedený, takže měl chuť spíš na něco úplně jiného.

- Příští týden Dobré ráno nevychází kvůli konání Gamescomu, kam redakce Eurogameru vyrazí v docela početné sestavě, a zahálet nebudeme ani o tomto víkendu...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments