Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Video z hraní Until Dawn běžícího na enginu Killzone: Shadow Fall

Heavy Rain křížený s Alan Wake?

UPDATE - máme tu první záběry z hraní, které připomínají hororovější Heavy Rain kombinovaný s Alan Wake tím, že se více dívá na cutscény než hraje, což se děje v third-person pohledu kamery (změna oproti původně plánovanému FPS pohledu na PS3). Sony dále přišla se zajímavou doplňující informací, že hra běží na technologii Killzone: Shadow Fall, které prý vděčí zejména za nasvícení, animace obličejů a ozvučení.

Watch on YouTube

Předlohou pro postavy ve hře se stali herci Hayden Panettiere (nominovaný na Zlatý glóbus za Heroes & Nashville), Rami Malek (Night at the Museum, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2, Need for Speed) a Brett Dalton (agent Marvelu ze S.H.I.E.L.D.), kteří zařídili, že to bude emoční jízda. Příběh zase mají mít na svědomí Larry Fessenden a Graham Reznick (Stake Land, Habit, The Last Winter), kteří do něj měli vdechnout atmosféru nezávislých hororů. Dění se má točit o prověření vašich limitů strachu a také musíte mít na paměti, že věci se vždy nemají tak, jak vypadají.

Původní zpráva z úterý - Sony oživila původně PS3 projekt a po pár letech znovu oznámila Until Dawn, o němž tvrdí, že redefinuje žánr hororů.

Watch on YouTube

"Hra byla překopána pro PS4, s temnějším příběhem, detailnější grafikou a inutitivním DualShock 4 ovládáním," řekl na konferenci Sony jeden z jejích šéfů a dodal: "Bude to horor jako žádný jiný. Osm přátel se sjede na chalupu v lesích, aby tam uspořádali mejdan, ale namísto toho se pokusí přežít peklo."

O jejich osudech rozhodnete právě vy svými činy, které budou mít dramatické následky - všichni účastníci večírku prý mohou zemřít nebo přežít. Jisté je jedno: uvízli na kopci, kde začalo hustě sněžit a chalupu obchází noční můra.

Nové PS4 screenshoty:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Until Dawn

PS4, PS3

About the Author

Redakce

Contributor

Comments