Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámeni Might and Magic: Heroes 7

Aktualizováno o první drobky.

Nečekané pokračování slavné série fantasy tahových strategií vyjde pro PC někdy v roce 2015. Níže oznamovací filmeček vypuštěný UbiSoftem:

Watch on YouTube

UPDATE - na ranní zprávu navazujeme s dalšími pár drobky: vývojářem je studio Limbic Entertainment, které má u hráčů černou tečku za poměrně brzké zastavení veškeré podpory (patche, DLC) u minulého projektu, RPG Might and Magic: Legacy.

Příběh Might and Magic: Heroes 7 vylíčí občanskou válku, která změnila vládnoucí dynastii v Holy Empire. Vražda císařovny zanechala prázdný trůn, takže celá říše se octila v plamenech a hlásí se o něj mnoho hladových rivalů. Duke Ivan proto svolal váženou radu šesti poradců, aby našli schůdnou cestu, jak znovu nastolit mír a najít nového vládce.

Obsah hry prý budete moci ovlivnit volbou dvou ze šesti frakcí na homepage (rozběhne se asi později) a ty pak budou součástí základní verze hry (ty ostatní později coby DLC?). Také byla oznámena komunitní zóna, tzv. Shadow Council, kde fanoušci mohou diskutovat s vývojáři a sledovat dění za oponou, i ovlivnit finální podobu hry.

Read this next