Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čtvrthodina GC dema Metal Gear Solid 5 potvrzeného i na PC

Už je to oficiálně od Hideo Kojimy.

UPDATE - Hideo Kojima dnes oficiálně potvrdil, že Metal Gear Solid: The Phantom Pain i Ground Zeroes vyjdou pro PC. Zatím neřekl, kdy přesně (neví stále ani datum konzolovek), jen že Ground Zeroes bude na počítače venku v předstihu před větším dílem. Dokonce už existují produktové stránky na Steamu zde a zde. Ve hře bude i krabice Steamu se speciálním využitím (o krabicovce se nic neříkalo).

Na večerní akci Konami moderované Geoffem Keighleym, která byla jako vždy příjemnou oslavou osoby legendárního designéra (včetně fanouškovských dotazů, kolik hodin denně spí - 4 - a který díl by nejraději předělal do HD remaku - ten první) než bohatou studnicí informací, také odvysílal novou patnáctiminutovou ukázku z alternativního průchodu prostředím z E3 dema, začínající jak jinak než jízdou na koni za písečné bouře. Nepřátelé si například pamatují, s čím jste na ně minule vyrukovali, a tak si pak raději vezmou na hlavu helmu, i když roli hraje i denní doba:

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Původní zpráva z 19:00 - Konami ještě před zahájením živého vysílání na Twitch nechtěně vyzradili na homepage zásadní novinu, že jak březnový Ground Zeroes, tak chystaný The Phanom Pain vyjdou i pro PC (na Steam). Více detailů o konverzi se jistě brzy dozvíme...

Mirror: Twitch.tv

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments