Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nyní česky otitulkovaný Zaklínač 3 v 35 minutách se zásadním vyústěním

Souhrn E3 a GC dem s blondýnou navíc + HD.

UPDATE - Martin Havlíček, PR manažer Cenegy si dal tu práci, že komentář vývojáře v tomto dechberoucím půlhodinovém demu česky otitulkoval. Nezapomeňte si je proto zapnout přes ikonu v pravém dolním rohu v jím reuploadovaném videa. Samostatně jsou ke stažení jako texťák odsud.

Watch on YouTube

Původní zpráva z úterý - Pokud bedlivě sledujete český Eurogamer nebo jste se zúčastnili show na Gamescomu jako 15 tisíc lidí a tisíc novinářů, nebude to pro vás nic extra nového. Zklamat může i to, že zatím existuje jen verze na YouTube v nízké kvalitě 360p, což přičítáme čerstvosti pouhých pár minut od vypuštění tiskové zprávy v 17:00 a nezbytnému času na enkódování těch dalších. UPDATE - link na download HD verze (4,1 GB, mirrory vítány v diskusi).

Přesto se jistě na těchto 35 minut ze Zaklínače 3 rádi kouknete: už jen kvůli novému předpřipravenému komentáři od senior level designéra z CD Projektu Red, který nahradil dřívější improvizované povídání prezentujících v ruchu veletrhů. Obsahově jde jen o takovou kompilaci E3 dema s projížďkou městem Novigrad, kde Geralt tu a tam zabrousí na trochu jiná místa, a na to navazuje mise z vesničky Downwarren pod borovicemi, která zase byla ve videu z minulého týdne.

Watch on YouTube

Zde však na sebe všechno hezky navazuje, takže děj lépe pochopíte. A především se dozvíte, jak ta nakouslá mise pokračuje - v dalších úplně nových 10 minutách z hraní z jeskyně, poprvé i s potápěním hrdiny. Vlkodlak totiž nebyl zdrojem zla, jak si dosud obyvatelé mysleli, tudíž budete muset učinit rozhodnout, jestli duchu lesa pomůžete s osvobozením nebo zda mu nevěříte a poštvete ho proti sobě. Závěr pak patřičně graduje, když dojde na uřízlé ucho a setkání s jednou důvěrně známou blondýnou z univerza Zaklínače, ač zrovna není v kondici, jak by leckdo doufal...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments