Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Doplňující detaily o mulťákovém Dead Island 2

Alternativní průchod demem ve video-preview EG.

Většinu ze záběrů jste už asi viděli předminulý týden, přesto možná vezmete zavděk trochu jiným způsobem hraní Gamescom dema v novém video-preview Eurogameru s doplňujícími informacemi, které asi moc nepotěší:

Watch on YouTube

Největší změna oproti jedničce? "Důraz na multiplayer namísto singlu, který podle uživatelských videí na YouTube nebyl tím nejpopulárnějším na Dead Island 1."

Cíl hry? "Už nechcete nikam utéct před zombíky, protože jste přesně tam, kde chcete být - uprostřed masakru zombíků v Kalifornii, protože jste v jejich zabíjení vážně dobří, a ostatní živí hráči vám s tím rádi pomohou."

Největší technologická inovace? "Plynulé připojování lidí do hry, což na konzolích nebylo snadné. Nikdy se neocitnete v žádném menu ani v seznamu serverů, prostě hrajete a připojí se k vám nejčastěji vaši přátelé."

Noví nepřátelé? "Vedle běžných walkerů noví běžci a také speciální protivníci, jako třeba ten žijící v obchodě s elektronikou a pojídající baterie. Nebo sebevražedný zombík pobývající na benzínové pumpě."

Co upgrady zbraní? "Ano, během hraní budete hledat suroviny a sestrojíte si vlastní zbraně, nyní trochu snazším způsobem než minule, ačkoli pořád si je musíte sami vyrobit z dílů, zatímco vás jiný živý hráč bude hlídat, aby vás někdo nepřepadl."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Island 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments