If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Icewind Dale Enhanced Edition vyjde už za týden

Co v remaku dostanete?

Aktualizace - Beamdog dnes překvapili oznámením, že Icewind Dale Enhanced Edition vyjde už 30. října a to na jejich vlastní platformě i na Steamu či GoG. Nejprve to bude PC a Mac verze, krátce poté mají následovat odnože pro mobily a tablety.

Původní zpráva ze srpna - Ti sami borci, kteří mají na svědomí remaky obou dílů Baldurs Gate (naše recenze jedničky, recenze dvojky), dnes oznámili, že ve spolupráci s Wizards of The Coast vylepší i jiný klenot od Black Isle Studios, kterým je Icewind Dale z roku 2000.

Reedice v sobě zahrne i datadisky Heart of Winter a Trials of the Luremaster. Vyjde ještě letos pro PC, kde bude stát 20 dolarů, a také pro Mac, iPhone, iPad a Android, s podporou multiplayeru napříč platformami až pro šest lidí naráz.

Enhanced Edition slibuje šest rozšířených questů, včetně obsahu, který byl z originálu vyhozen. Nová "příběhová" volba obtížnosti zase má dovolit prožít kompletní příběh, aniž byste u toho zemřeli.

V řeči čísel se hovoří o 60 nových předmětech, 122 nových kouzlech z Baldurs Gate: Enhanced Edition, 31 nových kombinacích tříd a výbavy, včetně hratelné rasy polovičního Orka.

Redesignované uživatelské rozhraní umožní přiblížit pohled, zatímco quickloot bar pomůže při plenění. Hra bude vyžadovat jednorázovou aktivaci během instalace, ale potom ji můžete klidně hrát i na chatě nebo si ji překopírovat na jiný počítač. Předobjednávat lze tady a beta začne do měsíce.

Cover image for YouTube videoIcewind Dale: Enhanced Edition Announcement Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Icewind Dale

PC

Icewind Dale 2

PC

See 1 more
Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments