Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Brzy oznámí příští Total War

Co se zatím ví?

Creative Assembly vždy byli velkými podporovateli výstav pořádaných naší sítí, stačí vzpomenout třeba na debutové předvedení Alien: Isolation, Rome 2 nebo na přednášky ze zákulisí vývoje.

Na londýnskou akci EGX, která se koná koncem tohoto měsíce, přesně 25. září od 17:00, si britské studio připravilo opravdovou lahůdku, která se tak brzy ani nečekala, ale samozřejmě tím lépe. Možná i proto byla Emperor re-edice Rome 2 posunuta na půlku září, aby to nakoplo zájem.

Oznámí tam totiž před zaplněným sálem úplně nový díl oceňované strategické série Total War, včetně prvního ukázání hry a ojedinělého nahlédnutí na její výrobu (vedle demonstrace F2P projektu Arena).

Zatím neexistují ani náznaky, do jakého období dějin by mohla být tentokrát zasazena nebo jestli se třeba nevrátí do některého už předtím navštíveného, jako u dílu z Japonska či Říma. Za nás bychom si spíš tipnuli, že půjde o úplně novou, zase o něco pozdější éru historie, kterou Creative Assembly ještě nezmapovali.

Důležité je také dodat, že ani tímto oznámením nového Total War neskončí příprava dodatečného obsahu pro Rome 2, ujistili tvůrci v dnešní tiskovce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Total War: Rome II

Video Game

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments