Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Forza Horizon 2 se už raději vyvaruje mikrotransakcí

Po špatných ohlasech na Forza 5.

Zdá se, že odpor komunity může být přeci jen k něčemu přínosný, když se z něj tvůrci pro příště poučí. V nastávajících závodech Forza Horizon 2 proto žádné platby za obsah skutečnými penězi nebudou.

"Samozřejmě jsme nemohli přehlédnout, co se stalo u Forza Motosport 5, jehož tvůrců mi bylo trochu líto, protože na hře velmi tvrdě pracovali a pak vypukla ta kauza," řekl Ralph Fulton ze studia Playground pro Kotaku.

Narážel na velký rozruch kolem mikrotransakcí ve startovní Xbox One hře, kterou pak Turn 10 museli měnit po dlouhé měsíce novým vybalancováním ekonomiky.

V Horizon 2 tedy raději už nenajdete žádné miktotransakce ani placené cheaty pro odemčení si lepších aut. Vývojáři se snaží, aby všichni hráči měli shodné výchozí podmínky a vše bylo férové i odměňující za úspěchy.

"V úvodní hodině dáme hráčům dvě až tři auta, se kterými by si měli vystačit, než vylevelují na vyšší úroveň, což se bude dít každých zhruba 20 minut, kdy si vyděláte nové auto nebo další peníze a budete z toho mít výborný pocit," dodali.

Více k tématu na Kotaku, kde také bylo zdůrazněno, že Forza Horizon 2 od dne vydání nabízí kvanta herního obsahu, což zní trochu jako narážka na DriveClub (či NHL 15) a jejich dlouhodobý plán dodělávání obsahu.

Tak jako tak, po včerejším startovním traileru další kladné body pro hru, která se bude Xboxářům závidět.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Forza Horizon 2

Xbox One, Xbox 360

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments