Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Informace o programu páteční akce GAME 24 od Nvidia

Co k vidění, kde registrace a o co se hraje?

David Koblížek ze společnosti Nvidia nám poslal bližší podrobnosti o GAME 24, jejich blížící se oslavě PC hraní, která proběhne už za pár dnů. Přesně odstartuje v pátek 19. září ve 3 hodiny ráno našeho času. Registrovat se na livestream můžete zde a níže se dozvíte, co všechno se na vás chystá - původní znění tiskové zprávy:

Proč sledovat livestream?

- 24 hodin nepřetržitého streamu a velká oslava PC gamingu

- Stream se bude skládat ze živého vysílání a předtočených záběrů, uvidíš e-sport, herní novinky, stavění PC, hráčské celebrity a spoustu jiných věcí

- Během celého přenosu můžeš vyhrát zajímavé ceny

Co bude k vidění přímo v Londýně?

- Možnost zahrát si ještě neuvedené hry od Ubisoftu, Deep Silveru, 2K, Bandai Namca a dalších vývojářů

- Vyzkoušet si Oculus Rift VR

- Prohlédnout si 4K hraní v akci

- Vystoupení na stage, párty, ceny

- 2 hodiny živého přenosu (20:30 - 22:30 našeho středoevropského času)

Rozdávání herních kódů ve Twitch chatu

- 10 her každou hodinu (240 her celkem)

- Platí pro všechny regiony (v našem případě Česko i Slovensko), vše co musíš dělat je být na chatu a číst

- Budeme rozdávat hry, o kterých bude v přenosu řeč. Zeptáme se lidí v chatu na heslo s použitím generator náhodného čísla. Vítězové budou vybráni přímo z chatu. Klíče jim budou poslány direct zprávou na Twitchi.

- Výzva bude formulována velmi jednoduše, takže porozumí i člověk, který neovládá angličtinu. Např.: "Enter now 'Handsome Jack' into chat and win a Borderlands code." (Takže i neznalý fanda uvidí, že všichni píšou do chatu 'Handsome Jack' a bude jim jasné co mají dělat ;).

Postni svůj vlastní obrázek na téma GAME24 oslava a vyhraj skvělé ceny

- Výzva: Postni vlastní fotku ze své 'domácí GAME24 pařby s kámošema' na Twitter nebo Instagram s tagem #GAME24. Objeví se na naší zdi: http://game24.nvidia.com/feed

- Každou hodinu vybere NVIDIA vítěznou fotografii. Což znamená celkem 24 parádních cen: Acer: 6 x XB280HK 4K G-Sync monitor, Logitech: 12 x kompletní set periferií, Kingston Hyper X: 6 x 8GB DDR3 a 240GB SSD set

- Platí pro následující EMEAI regiony: UK, Německo, Francie, Španělsko, Holandsko, Švýcarsko, Rakousko, Švédsko, Norsko, Finsko, Dánsko, Rusko, Polsko, Česká republika, Turecko a Indie (tzn. v našem případě bohužel neplatí pro Slovensko :/)

GAME24 Hlavní cena přenosu

- Herní počítač značky Falcon Northwest "Jade Tiki" v barvách GeForce!

- Platí pro následující EMEAI regiony: UK, Německo, Francie, Španělsko, Holandsko, Švýcarsko, Rakousko, Švédsko, Norsko, Finsko, Dánsko, Rusko, Polsko, Česká republika, Turecko a Indie (tzn. v našem případě bohužel neplatí pro Slovensko :/)

- K získání této hlavní ceny bude třeba maximální nasazení v průběhu celého streamu. Fanoušci budou postupně sbírat 12 písmen a rozluštit z nich šifru. Každé dvě hodiny se v chatu objeví jedno písmeno šifry. Jakmile ji rozluštíš, zadáš ji do soutěžního portálu. První fanoušek, který zadá správné slovo, získá tuto hlavní cenu.

- Fanoušci budou zadávat info o sobě a vyluštěnou šifru do jednoduchého online formuláře. Tyto dokumenty se překládají do více jazyků. Celý stream ovšem poběží v angličtině takže se pořádně připrav!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments