Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V čem budou hezčí remasterovaní Sleeping Dogs?

První detaily o změnách.

Square Enix na to jdou chytře, když hlad po nextgen verzi GTA 5 zkusí uspokojit o měsíc dříve s remasterovanou PS4/X1/PC verzí žánrově podobných, starších Sleeping Dogs. Problémem ale je, že jsme z nich dosud nic neviděli ani nic neslyšeli a přitom vyjdou už v říjnu, což se komunitní manažer pokouší omluvit časovou vytížeností a rozlítaností po světě.

Přesto konečně nějaké informace pustil: "Zvýšili jsme rozlišení hry, která teď běží v 1080p. Vyšší je rovněž rozlišení textur i dohlednost do dálky, takže je grafika ostřejší než předtím. K tomu ještě přidejte volumetrickou mlhu, která reprezentuje vysokou vlhkost v Hong Kongu."

Co se týče hratelnosti, United Front Games říkají, že se snažili zachovat integritu originálu z roku 2012, tudíž masivní změny nečekejte. Jen tu a tam drobné vyladění, například ohledně soubojů (okno s odpočítáváním), kamery, dopravn9ch prostředků a jejich fyziky, nehledě na zabudování DLC.

Zklamala absence podpory uživatelských modifikací, které by mohly posunout slávu Sleeping Dogs o kus výše. "Bohužel, rádi bychom něco takového podnikli, ale toto vydání hry to nedovoluje. Celkově očekávejte minimálně stejnou úroveň konverze jako u Tomb Raidera, na kterém jsme se též podíleli," uzavřel příspěvky na diskusním fóru komunitní manažer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sleeping Dogs

PS3, Xbox 360, PC

Sleeping Dogs: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments