If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

České ceny nových Xbox 360 balení se starými hrami

Spíš pro příležitostné hráče.

Domácí pobočka Microsoftu dala na vědomí, kolik u nás bude v korunách stát před pár dny oznámená trojice nových bundlů určená pro vánoční sezonu.

"Pro hráče jsme zvýšili kapacitu pevného disku na 500GB a pro rodiny nachystali speciální kinectové edice se třemi hrami," komentuje to PR Michaela Králová v tiskové zprávě.

"Xbox 360 500GB Holiday Value Bundle" bude v ČR k dostání v průběhu podzimu 2014 za maloobchodní odhadovanou cenu 5 499 Kč. Obsahuje 500GB pevný disk, dvě starší hry Call of Duty: Ghosts a Call of Duty: Black Ops II, a 1 měsíc Zlatého členství Xbox Live. Zde je trochu zvláštní, že nebude přítomen spíš nový díl CoD Advanced Warfare, asi Microsoft nechtěl riskovat případné zpoždění jeho konverze od externího studia jako u Titanfall.

Druhé balení "Xbox 360 500GB Kinect Holiday Value Bundle" má být k dostání od 26.9.2014 za maloobchodní odhadovanou cenu 7 999 Kč. Najdete v něm vedle měsíčního Goldu opět 500GB disk a 3 hry: Kinect Adventures, Kinect Sports, Forza Horizon. Tady nám ale uniká, proč není přiložen spíš druhý díl Horizon, vycházející přesně v té samé době.

A konečně třetí bundle "Xbox 360 4GB Kinect Holiday Value Bundle též vyjde 26.9.2014 a za maloobchodní odhadovanou cenu 5 999 Kč s ním dostanete stejné tři hry jako výše, ale bez běžného harddisku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments