Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahrávka z Farming Simulator 2015

Bude i sběratelka... s vidlemi a motorovkou?

Watch on YouTube

Koncem října vycházející nový ročník série Farming Simulator 15 vás zavede k drsnému životu na farmě včetně chovu zvířat (krávy, slepice a ovce), pěstování plodin a jejich prodeje. Budete se starat o svou farmu a rozvíjet ji v obrovském otevřeném světě, které nově obsahuje i jiné severské prostředí. Seznamíte se s obyvateli, kteří vám zadají úkoly, a musíte jim dokázat, jak šikovný zemědělec jste.

Pro umocnění pravého požitku z venkovského života přinese Farming Simulator 15 novou aktivitu: kácení stromů. Budete obhospodařovat les za pomocí nových dostupných vozidel a strojů jako třeba nákladních vozů na klády, motorových pil, štěpkovačů a přívěsů. Toto nové vybavení se připojí k dlouhému seznamu věrně reprodukovaných farmářských vozidel včetně nových značek z oboru jako New Holland, Ponsse a další. Pokud svá vozidla zašpiníte, navštívíte myčku, která vaše stroje vyčistí.

Chybět nebudou ani online režimy, v nichž budete zajišťovat provoz farmy až s 10 přáteli online nebo na místní síti. Také můžete sdílet modifikace, vozidla a vybavení s hráči z celého světa. Farming Simulator 2015 u nás pro PC vydá Comgad v češtině za 599 Kč, slibována je i sběratelská edice s nějakými, zatím neohlášenými fyzickými bonusy.

Read this next