If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Multiplayerový víkend na PS4 zdarma

Nebude potřeba mít PlayStation Plus.

Sony dnes oznámila, že nadcházející víkend dovolí hrát multiplayerové hry přes její síť bez nutnosti platit si službu PS Plus, jako to je jindy nezbytné, podobně jako s Goldem na Xbox Live.

Od tohoto pátku 26. září od 9:00 středoevrpského času do pondělí 29. září do 9:00 si všichni majitelé konzole PlayStation 4 budou moci užít bezplatný přístup k on-line funkcím hraní více hráčů ve službě PlayStation Plus.

"Tato neuvěřitelná nabídka bude dostupná všem majitelům PS4, a protože nebude vyžadovat jakékoli přihlášení, neexistuje důvod, proč ji nevyužít! Přejděte se svou hrou na novou úroveň a díky této časově omezené možnosti okuste výjimečné akční zážitky ze hry více hráčů v bojích s hráči z celého světa," píše Jakub Holý z domácí pobočky Sony v tiskové zprávě.

Jak známo, kromě tohoto přístupu k mulťáku si členové PS Plus mohou každý měsíc stáhnout po dvou titulech pro PlayStation 4, PlayStation 3 a VITA, které ale v rámci tohoto víkendu pochopitelně nedostanete. Případně lze s tímto programem využt slev, získat přístup ke cloudovému úložišti a řadu dalších výhod za 180 Kč měsíčně nebo 399 Kč za tři měsíce či 1299 Kč za rok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PS4
About the Author

Redakce

Contributor

Comments