Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nové domácí balení PlayStation 4 s hrou FIFA 15

A další zlevnění Xbox One v Anglii.

Po srpnovém snížení ceny samotné konzole se dnes rozjela další nová iniciativa s úkolem nakopnout její prodeje.

Podle našeho názoru výhodné balení PlayStation 4 s plnou hrou FIFA 15 u nás stojí 10 890 Kč. Čili pouze o stovku více než samotná konzole.

Pokud byste si PS4 a pozítří vycházející hru pořídili separátně, vyjdou vás kvůli vysoké ceně FIFA 15 PS4 (1699 Kč) na 12 500 Kč. Aktuální otbal od EA je již déle přibalován též k Xbox One, kdy za bundle ještě s Forza Motorsport 5 dáte 10 690 Kč, tzn. o stovku méně než za tento nový PS4 bundle.

Pro Sony je tato nabídka určitě úspěchem, protože se dosud mělo za to, že FIFA 15 bude takto zvýhodněná jen u Xbox One díky těsné spolupráci EA s Microsoftem (viz např. program EA Access). Obchod Xzone varoval, že se jedná o akční časově omezené balení, které je nabízeno jen do 1. října nebo do vyprodání zásob.

Ve Velké Británii mezitím došlo k dalšímu zlevnění Xbox One. Stalo se tak dva týdny po uvedení Destiny, kdy se tam PS4 stále prodávala dvakrát více než X1, ačkoli i o něj v té době šel zájem nahoru.

Z prvotních 430 liber vloni v listopadu a po nedávném pádu na 350 liber tam nyní konzole od Microsoftu lze sehnat za 330 liber, což je samozřejmě balení bez Kinectu a her. Pro našince to ale není atraktivní cena, která by nutila k dovozu, jelikož to je po přepočtu pořád o necelou tisícovku více (11 500 Kč), než kolik konzole běžně stojí u nás (10 690 Kč), nehledě na ty dvě přiložené plné hry.

Níže ještě nový trailer z FIFA 15 o kličkách a tricích, které předvádí živý i virtuální Eden Hazard, hvězda z obalu:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 15

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments