Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co všechno je v úterní PS Plus edici DriveClub?

Tady to zjistíte.

Předplatitelé služby PlayStation Plus dostanou od 7. října nárok na bezplatné stažení takového většího dema PS4 závodů DriveClub. Sony tímto nezvyklým nápadem sleduje asi především to, aby co nejvíce zaplnila servery a aby všechny komunitní funkce hry dávaly smysl. Když PS Plus edici vloni oznámila, ještě tehdy netušila, jak moc bude PlayStation 4 úspěšná, dnes by taková berlička možná ani nebyla potřeba, ale zrušit slib už pochopitelně nemůže.

Watch on YouTube

Jak představuje nové video, PS Plus edice obsáhne veškeré herní módy a online funkce z plné placené verze, takže budete moci porazit ostatní hráče v nejrůznějších výzvách. Jediné přístupné prostředí Indie nabídne pětici soutěží na jedenácti variantách trati a deset aut.

Konkrétně půjde o vozy Mini John Cooper Works GP, Volkswagen Golf GTI z kategorie Hot-Hatches, dále Bentley Continental GT Speed a Mercedes-Benz A45 AMG ze sporťáků, potom BMW M3 GTS a Maserati Gran Turismo MC Stradale (třída Performance), Audi R8 V10 Plus a BAC Mono (třída Super) a konečně Pagani Zonda R s RUF CTR3 Clubsport (třída Ultra).

Hráči této PS Plus edice DriveClub mohou se slevou upgradovat na plnou verzi DriveClub, která jim nakonec zůstane ve vlastnictví i za situace, pokud by si předplatné PS Plus neobnovili. Hodí se také vědět, že i PS Plus edice dostane slibovanou aktualizaci s dynamickým počasím, což posiluje pocit z nestíhání hry a jejího postupného dolaďování až za chodu.

Read this next