Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zdarma Dragon Age Origins, dárek od EA

Promo akce jen po několik dnů.

EA před okamžikem poskytli volně ke stažení pro kohokoli první díl série Dragon Age: Origins (Prameny), oblíbené fantasy RPG s taktickými souboji z roku 2009 od BioWare (tehdejší recenze Martina Freye, 10/10).

Jedná se o PC verzi ve standardní edici běžně stále prodávané za 499 Kč. Čili nejsou obsažena DLC jako v Ultimate edici, ta si případně musíte dokoupit, což by neměl být problém po bezplatném downloadu základu.

Takže na nic nečekejte a hybaj na Origin, kde si hru zdarma přidejte do své knihovny (není nutné ji hned stahovat), ať vám ji už nikdo nevezme ani po skončení promo akce.

Jejím cílem pochopitelně není nic jiného než nabudit na listopadové pokračování Inquisition, ale tato velkorysá nabídka týkající se i české lokalizace trvá jen do 14. října.

EA si takto šikovně otestují, jestli síla značky pořád trvá a kolika aktivací za těch pár dnů dosáhnou. Nebo jsou z draků už všichni unaveni až otráveni, jak dlouhodobě tvrdí Dan Vávra, a bude potřeba napumpovat více peněz do marketingu nového dílu, aby nezůstal zastíněn Zaklínačem 3, jehož kampaň graduje, zatímco Inquisition je už okoukaný až přežitý po dlouhém vývoji?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Origins

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments