Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

DriveClub jde hrát, jen když vám někdo jiný pustí místo

Tvůrci stále pracují na nápravě.

Porodní bolesti trvají a hned tak nevymizí. Žádaná PS Plus edice nevyjde ani dnes. Takové je zhruba shrnutí situace okolo DriveClub, o níž jsme poprvé informovali ve středu.

Evolution Studios znovu vysvětlili, v čem je zakopán pes a proč tyto závody mohou zatím hrát jen vyvolení z řad kupujících plné hry, což možná souvisí s absencí jakékoli otevřené bety apod. a v současném světle se to jeví jako podcenění problémů.

"Servery nepřijmou nová připojení do doby, dokud vám někdo ze stávajících online hráčů neuvolní jejich místo, abyste ho nahradili, což se děje automaticky a výběr hráčů je náhodný. Ale pokud už připojeni jste, neměli byste žádné potíže zaznamenat. Jakmile skončíte, uvolníte tím místo jiným lidem. Víme, že to není ideální, když spousta hráčů čeká na vstup do hry, ale takhle to teď prostě funguje."

Celý tvůrčí tým prý pracuje na aktualizaci serverů i jejich upgradu, aby byly schopny zvládnout větší kapacitu. Také věří, že si aspoň zatím hru užijete offline, dokud se situace nezlepší.

Studio vyřklo i varování, že během pátku bude probíhat diagnostika serverů, což může přerušit vaše hraní, i když jste už úspěšně připojeni.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments