If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odhalení Far Cry 4 Season Pass

Přinese i Yettiho a survival na hřebenech.

Zatímco UbiSoft teskní nad odchodem Jade Raymond, výkonné producentky Assassina 2, Watch Dogs či Splinter Cell, která se chce v kariéře posunout dál a využít nových příležitostí, oznámil obsah Season Pass pro Far Cry 4.

Za 24 liber (850 Kč) přinese od 18. listopadu na všechny platformy (PC, PS4, PS3, X360, X1) nové mise, které se dají hrát jak v singleplayeru, tak kooperativně. Vše bude součástí i pouze digitální Gold Edition (PC, PS4, X1).

V misi The Syringe se hned v den vydání základní hry musíte postarat, aby vzácný a účinný recept nespadl do rukou Pagana Mina, protože by to mělo devastující následky na síly rebelů.

V jiné misi budou Ajay a Hurk utíkat z vězení, kde je Yuma mučí, což zřejmě bude vyžadovat kooperativní souhru s nějakým vaším přítelem, abyste přežili.

Hurk Deluxe Pack zase nabídne pětici misí, např. Yak Farm, Blood Ruby a Hurk's Redemption, kde se můžete těšit na nové zbraně, včetně harpuny.

Overrun bude nový PvP režim, kde se buď za Rakshasa nebo Golden Path pokusíte ovládnout několik neutrálních lokalit napříč venkovem Kyratu, abyste je ochránili před útokem protivníka.

A konečně poslední mise Valley of the Yetis pojednává o tom, že helikoptéra Ajay se zřítila na hřebenu Himalájí, takže vaším úkolem bude prozkoumat promrzlou krajinu a najít vhodné nástroje k tomu, abyste postavili kemp a vylepšili ho, než padne noc. Čili taková obdoba robinsonských her z Early Access, ale můžete hrát i s přítelem, jen si musíte dát bacha na temné jeskyně, kde se nejspíš zjeví kultovní Yetti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments