Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První přídavky pro Alien Isolation a Shadow of Mordor

Co přesně přinesou? + sleva digitálky.

Dvě hry z přelomu září a října dostávají první rozšiřující stahovatelný obsah po vydání.

DLC pro Shadow of Mordor nabízejí Warner Bros bezplatně, protože to je jednohubka: nový kostým a tři nové epické runy (Nature, Ascendant, Elven Grace), se kterými se můžete vyblbnout.

Konkrétně zařídí imunitu vůči útokům s jedem, další zdvojnásobí čas na zaměřování při míření s lukem a poslední zredukuje zranění od nepřítele o polovinu. Za zmínku ještě stojí sleva digitálky Shadow of Mordor PC o třetinu po příštích 48 hodin, ale i tak je za 34 eur pořád dražší než krabicovka v ČR, běžně za 899 Kč.

To přídavek pro Alien Isolation je podstatně větší a také placený za 7 eur (příp. pro majitele Season Passu). Jmenuje se Corporate Lockdown a vyjde 28. října.

Nabídne hráčům trojici nových map pro režim Survivor. Každá z těchto výzev má poskytnout novou perspektivu na události na stanici Sevastopol několik dnů předtím, než tam dorazil tým Weyland-Yutani, s novou ovladatelnou postavou, unikátním typem úkolů a novým módem Gauntlet, který je o zvládnutí všech map bez jediného úmrtí.

Na mapách pojmenovaných Severance, Scorched Earth a Loose Ends jednotliví hráči změří síly při snaze o umístění v online žebříčcích, když je jejich cílem utéct ze stanici za co nejkratší čas, případně získat co nejvyšší skóre plněním vedlejších úkolů a nacházením skrytých pokladů.

Tyto časovky dokonce mají i příběhové pozadí, které vypráví o vedoucím jménem Ransome, který se pokouší utéct ze Sevastopolu poté, co zjistí, že ho jeho zaměstnavatel zradil, a bere si s sebou dekódovaná data. Do března 2015 vyjdou ještě čtyři další takové přídavky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Middle-earth: Shadow of Mordor

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments