Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Většina majitelů DriveClub by nyní měla být schopna se připojit

A co PS Plus edice?

Dva týdny po ostrém startu PS4 exkluzivních závodů přišla Sony konečně s dobrou zprávou pro ty, kteří to ještě nevzdali a rádi by si zahráli jako Marek Beniač před vydáním (viz recenze).

"Většina majitelů DriveClub by v tuto chvíli měla být schopna se připojit na servery a hrát online," slíbil oficiální facebookový profil, aniž by upřesnil, jestli tou většinou myslí 51% hráčů nebo třeba 90% hráčů.

Prý není vyloučeno, že stále narazíte na nějaké problémy s konektivitou, než budou koncem týdne aplikovány upgrady serverů, ale máte to zkoušet.

Po úspěšném připojení si pak zajezdíte v mulťáku, zasoutěžíte ve výzvách, přičtete body členům vašeho klubu nebo si prohlédnete online žebříčky, což jsou funkce, které byly předtím dočasně vypnuté kvůli přetížené infrastruktuře. Odesílání výsledků do žebříčků může trvat delší čas, než byste si přáli.

Horší to je se situací kolem PS Plus edice: "Novinky ohledně ní přineseme hned, jakmile budeme mít nějaké konkrétní informace. Omlouváme se za to, že vás necháváme čekat," zopakoval dnes výrobce to samé, co říká už dva týdny.

A nic nenasvědčuje tomu, že by se brzy mělo něco změnit, protože i platící majitelé plné verze prý ve špičce narážejí na potíže, takže je nepravděpodobné, že by Sony nyní chtěla na servery nahrnout další desetitísíce lidí, uživatelů PS Plus, dychtících po bezplatné zkušební verzi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

DriveClub

PS4

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments