Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co si doma přichystat pro alfatest Evolve?

A jak se do něj dostat?

Do konce tohoto týdne trvá možnost získat vstupenku k předobjednávce do tzv. velkého alfatestu multiplayerové asymetrické střílečky Evolve od tvůrců Left 4 Dead.

Ti dnes přišli s oficiálními informacemi, jaké železo si máte doma připravit, abyste se na lov monstra koncem měsíce mohli vydat, třeba po boku redaktorů Eurogameru. Zdůrazňují ale, že se vše týká jen alfatestu a že pro únorovou finální verzy se požadavky ještě změní.

Minimálně bude Evolve chtít procesor Intel Pentium D 3GHz nebo AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6400 2.4 GHz, 4 GB RAM, grafickou kartu AMD Radeon 5770 nebo NVIDIA GeForce GTX 560, 15 GB volného místa na disku, operační systém Windows 7 v 64-bitech. Ať už vlastníte nějakou low-endovou sestavu nebo jen preferujete rychlost nad kvalitou obrazu, měli byste mít vypnutý antialiasing.

Doporučené PC obsahuje Intel Core i7 920 2.67GHz nebo AMD A8-3870 3GHz, 6 GB RAM RAM, AMD Radeon R9 280 nebo NVIDIA GeForce GTX 680. Na něčem takovém prý můžete počítat s tím, že hardware půjde vyždímat na nastavení ultra.

Alfatest začne 30. října na Xbox One a s čtyřiadvacetihodinovým odstupem se do něj zapojí i hráči na PC a PS4, ale pro všechny skončí už 2. listopadu.

Read this next