Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

DLC Lord of the Hunt do Shadow of Mordor oznámeno

+ trailer pro Season Pass.

Warner Bros trochu nevědí, co chtějí. Na jednu stranu žádali recenzenty, aby raději hru nesrovnávali s filmovým Pánem prstenů, a pak najednou pojmenují první větší placené DLC až nápadně podobně - Lord of the Hunt. Vyjde v Evropě 21. listopadu pro všechny platformy a budou na něj mít nárok i držitelé Season Pass, o němž zde také máme nový trailer:

Watch on YouTube

Tento přídavek dle slov výrobce nabídne několik hodin zábavy, když prožijete nový příběh i s Torvinem, trpasličím lovcem, s nímž budete spolupracovat, abyste zneškodnili posluhovače Saurona.

Utkáte se s novým nepřítelem Beastmaster Warchief a mountem Wretched Graug, osedlatelným divokým zvířetem, který zvrací jed na nepřátele a prý vám v určitém smyslu může připomínat řízení tanku.

"Každý Warchief disponuje unikátními schopnostmi, které mění průběh boje a poskytují novou výzvu," láká šéfdesignér Michael de Plater pro IGN, že to nebude stejné jako v základní hře.

Dalším novým monstrem z DLC se stane Carageth, při jehož ovládnutí se můžete skrčit, stopovat a vrhnout se na nepřátele, i z výšky, takže se prý budete cítit jako predátor. Jinak se těšte na pětici epických run, nové výzvy Beat Hunting a sbíratelné předměty pro trofeje, achievementy či online žebříčky.

Dříve vyšlo jen menší, volně stáhnutelné DLC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Middle-earth: Shadow of Mordor

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments