Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo Master Chief Collection se sníženou cenou

O několik stovek jen do vydání.

Pokud někdo posuzuje koupi podle počtu hodin, které u hry stráví, jen těžko by letos o Vánocích našel něco výhodnějšího než právě Halo: The Master Chief Collection, exkluzivitu pro Xbox One. V ní se, jak známo, ukrývají čtyři díly Halo v remasterované podobě, které mají i vzhledem k mulťáku zabavit na řádově stovky hodin. Nejen díky báječným filmečkům a nevejití se celé hry na jeden BluRay disk.

Obchod Xzone dnes odpoledne přišel se zajímavou akcí, která trvá jen do vydání 14. listopadu. Master Chief Collection tam je o pár stovek levnější než normálně, takže za ni dáte 1499 Kč.

Novinky pro X1 se standardně pomalu blíží k dvěma tisícům, na něž hra vyjde i na řadě jiných domácích shopů. Digitálka na českém Xbox Store je také dražší (1699 Kč).

Recenzi staronového Halo od Martina Zavřela publikujeme již příští pátek 7. listopadu v 9:00 ráno. V souvislosti s Microsoftem ještě stojí za zmínku, že na Xzone též lze mít roční Gold účet na Xbox Live za tisícovku a ovladače pro Xbox One i Xbox 360 s velkou slevou - více o této vánoční akci zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: The Master Chief Collection

Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments