If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zdarma Zaklínač 2 a Mount and Blade

Začal výprodej na GOG.

Nic lákavějšího polský CD Projekt dát do placu ani nemohl, aby nalákal davy na jeho slevové šílenství na digitální distribuci GOG.com, trvající až do 25. listopadu a vyznačující se absencí DRM u všech her.

Postup je jednoduchý: povinně choďte odteď po dobu sedmi dnů na GoG.com (výrobce chce, aby vám nci neuniklo ve výprodeji) a po přihlášení na váš účet sbírejte každý den kliknutím známky. Až budete mít všechny, za věrnost byste měli dostat plnou hru Zaklínač 2: Vrahové králů v Rozšířené edici pro PC, která u nás stále běžně stojí šest stovek.

Na rozdíl od únorového zpřístupnění hry na jeden víkend na Steamu by vám zde měl Zaklínač 2 zůstat v držení natrvalo. Každopádně pokud se na GOG nechcete vracet, lze si toto RPG také normálně koupit za pouhá dvě eura.

Už nyní po dobu následujících 48 hodin na GoG můžete obdržet bezplatně první díl vychvalované středověké strategie/RPG Mount and Blade, která má svým stylem docela blízko domácímu Kingdom Come. A pokud se vám zalíbí, všechny dosud vydané hry ze série, tedy Warband či With Fire and Sword, mohou být vaše se 75% slevou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mount & Blade

Android, PC

Mount & Blade: Warband

Android, PS4, Xbox One

See 1 more

The Witcher 2: Assassins of Kings

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments