Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

LETS PLAY z rozehrání Far Cry 4 v češtině od Pavla Oreški

Úvodní krůčky v Kyratu.

Pavel Oreški alias Fotr včera začal hrát očekávanou pecku od UbiSoftu, která na PlayStation 4 šlape v pořádku a Himaláje s velkou dohledností do dálky vypadají náramně. V době pořízení tohoto videa byl teprve na úplném začátku, takže se teprve učil létat na rogalu, houpat mezi skalami na laně či lézt na věže, aby přerušil vysílání propagandy od Pagana. V závěru tohoto LETS PLAY si ale zajezdil i na čtyřkolce, potkal nějakou divokou zvěř a připletl se k plnění vedlejšího úkolu, to vše teprve v zeleném podhůří velehor.

Watch on YouTube

Update - vyjasnění záhady kolem částečné lokalizace zde. Původní článek - Divné je, že ve videu je opět jen částečná lokalizace, kdy se střídají české věty s anglicky psaným zadáním misí či kontextovými příkazy, ačkoli tomu tak být u Far Cry 4 už nemělo. "Kontroloval jsem všechny menu, kde by se dalo co nastavit, a v menu video mám jako jazyk titulků zapnutou češtinu, nikde jinde v PS4 promo verzi jazyk zvolit nejde," dodal k tomu Pavel Oreški, který už měl aplikován nejnovější PS4 patch a menu také vyfotil:

Další LETS PLAY, už z pokročilejších fází hry, přineseme v příštích dnech. A těšit se samozřejmě na Eurogameru můžete i na recenzi, kterou při dostání kopie v pátek večer plánujeme zhruba na polovinu příštího týdne, kdy také hra přijde na pulty obchodů. Níže ještě páteční video od kolegů z portugalského EG, kteří se do věže dostali díky letu s malou helikoptérou:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments