Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šéf Far Cry 4 a Assassin's Creed 3 bude dělat osobní projekt

Možná ale nikdy nepůjde do prodeje.

Ubisoft se rozhodl, že dá finanční prostředky Alexovi Hutchinsonovi, aby mohl začít pracovat na menším osobním projektu. Mělo by jít o něco podobného jako menší hry od Ubisoftu typu Far Cry: Blood Dragon, Valiant Hearts a Child of Light.

Kreativní ředitel Far Cry 4 a Assassin's Creed 3 informaci o tom, že mu dal Ubisoft konečně zelenou, prozradil sám pro server CVG.

"Dostal jsem povolení se skupinkou lidí, kteří pracovali na AC3 a AC4 udělat po Far Cry 4 něco nového," prozradil. "Důležité je mít nízké náklady a vytvořit něco, co bude konkurenceschopné na vysoké úrovni, aniž bychom říkali, že potřebujeme, aby na tom dělalo tisíc lidí."

Není vůbec jisté, že tento jeho osobní projekt půjde nakonec do prodeje. Klidně to může být jen takový pokus. "Máme povolení od studia zkusit něco nového a doufám, že za rok vám už budu moci něco ukázat. Za rok to dokončit nestihneme, ale naším cílem je už za rok něco ukázat."

Ubisoft tvůrcům svých velkých her čas od času povoluje, aby si od obrovských mainstreamových titulů občas odpočinuli a nabrali inspiraci při tvorbě menších, osobních a kreativních projektů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments