Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Muve.cz má největší herní slevy v ČR i SR

Internetový obchod s hrami rozjel speciální akci - Zimohraní.

Letošní velká vánoční akce obchodu s digitálními hrami Muve.cz Zimohraní je příhodně naplánována na současné nevlídné období, kdy Česko sužuje ledová kalamita. Místo auta stojí před domem ledovec, vlaky a tramvaje nejezdí, tak proč nezůstat doma a něco nového a levného si nezahrát? Na Muve.cz je téměř tisíc her a DLC okamžitě ke stažení a nyní se slevou, která ve většině případů přesahuje 50 %!

Každé poledne spadne cena u jiného výběru her. První den, 4. prosince to budou hry od Bethesdy, 2K, Square Enix, Paradoxu, Segy a Warner Brothers. Ceny takto zlevněných her a přídavků začínají už na 22 Kč. Nejde jen o prověřené hity jako Borderlands, Skyrim, nebo Company of Heroes. Výhodně koupíte také novinky. Hned první den slev je to hit letošního roku Middle-earth: Shadow of Mordor, jehož cena spadla o třetinu.

V průběhu Zimohraní můžete očekávat postupné zlevnění téměř celého katalogu Muve.cz. V nabídce slev jsou také hry pro Mac, například Call of Duty nebo Civilization. Novinkou si Muve přichystalo i v platebních metodách. K platbě kartami přibyla také možnost bankovního převodu. Ať už ale platíte jakkoliv, zakoupenou hru získáváte okamžitě.

Většina her zakoupených v rámci Zimohraní se aktivuje na Steamu, některé pak na Uplay a část titulů si můžete stáhnout přímo ze stránek Muve.cz. Návod, jak na to, najdete na stránkách obchodu. U každé hry je způsob její distribuce uveden.

Read this next