If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ohlášení Sniper Ghost Warrior 3 a Lords of the Fallen 2

City Interactive našli peníze na AAA ambice.

Polské odstřelovací sérii Ghost Warrior se nikdy na západních trzích nedařilo tolik jako konkurenčnímu Sniper Elite, přesto dokázala udat, i díky obvykle budgetové ceně, dohromady 5,5 milionu kusů, díky čemuž je nejúspěšnější značkou City Interactive.

Ti dnes oznámili přípravu pokračování Sniper Ghost Warrior 3, které vyjde pro PC, PS4 a X1 až v první polovině roku 2016. Zajímavé je ale tím, že se nebude odehrávat za druhé světové války jako nedávný Sniper Elite 3, nýbrž v moderní době.

"V konfliktu (opět) ve východní Evropě budete hrát za odstřelovače, který se ocitl mezi třemi znesvářenými stranami. Těšte se na nelineární sandobxovou hratelnost v obrovských otevřených mapách," láká výrobce.

Tomu se pro projekt podařilo přetáhnout senior producenta Sniper Elite V2 i jednoho původního mariňáka. Do Ghost Warrior 3 prý investuje masivní prostředky, které se City Interactive nyní podařilo sehnat.

Mají proto disponovat dostatečným sebevědomím, aby se pustili do vyzkoušení odvážných nápadů a aby ze série udělali ultimátní AAA zážitek, na který se hráči mohou spolehnout. Druhý díl u nás vloni dostal průměrných 5/10.

Jinou novinkou od té samé firmy je oficiální potvrzení akčního RPG Lords of the Fallen 2 jeho producentem Tomaszem Gopem: "Přesunuli jsme se z práce na jedničce na koncepční fázi druhého dílu."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments