If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poběží mi GTA 5 na PC? Dozvíte se to brzy

+ koulovačka a Red Dead Redemption 2.

Někdy během vánočních svátků zveřejní Rockstar oficiální hardwarové nároky pro lednovou PC verzi Grand Theft Auto 5, která je v ČR velmi předobjednávaná. Oznámil to na jeho blogu:

"Nacházíme se ve finálním stádiu vývoje PC verze a brzy se s vámi podělíme o potvrzené HW požadavky, konkrétně příští týden."

Váš dosavadní postup v GTA Online si budete moci do PC verze přetáhnout. Vánočním dárkem pro všechny stávající hráče multiplayeru jsou vánoční stromky a sníh, dokonce včetně koulovačky, kterou bychom si teď všichni tak přáli zažít i venku.

Vedle toho jsou ve vánočním updatu GTA Online i nová vozidla a zbraně, bedny s dárkami a ohňostroj, uvádí se v popisku, ale tento obsah vydrží ve hře jen do 5. ledna.

Rockstar také varoval, že může nastat čas, kdy staré konzole PS3/X360 již nebudou schopny utáhnout nové aktualizace GTA 5, a nezvykle otevřeně se rozpovídal i o jeho plánech: "Znamená first-person režim v remaku GTA 5, že odteď bude vyvíjet jen samé FPS hry?" V žádném případě, nadále prý zůstane věrný hlavně third-person pohledu kamery, ale jinak platí, že chce dávat hráčům možnost volby.

A jak to vypadá s Red Dead Redemption 2? "V přípravě pokračování, včetně dalších dílů Bully či L.A. Noire, vždy nutně nespěcháme, ale to neznamená, že byste se jich jednoho dne nedočkali. U nás ve firmě bychom rádi vytvořli tolik her, ale problémem jsou vždycky kapacity a načasování."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments