Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zhoršilo se vizuálně snad i Elite Dangerous?

Ne, jen se srovnávají dvě různé věci.

Prostřednictvím diskusních fór a některých webů s menší reputací se pomalu rozbíhá kauza okolo údajného downgradu plné verze vesmírného simulátoru Elite Dangerous.

Doloženo to má být dvěma obrázky vesmírné stanice, na nichž je hned patrný rozdíl v geometrii, mlze, stínech či nasvícení. Nahoře obrázek ze starší bety, níže z před pár dny vydané plné verze Davidem Brabenem:

Lidé, kteří s tímto přišli, si ale v zápalu po skandálu asi nevšímli, že se ve skutečnosti jedná o dvě úplně rozdílné vesmírné stanice - Bose Station a Azeban City. Každá ve hře přitom má mít záměrně trochu jinou atmosféru a je jich v celém vesmíro spousta různých, čili zde se zřejmě srovnává nesrovnatelné.

Jiná věc je rozdíl ve zpracování kokpitu vesmírné lodi, to by byl problém. Někteří hráči říkají, že to je způsobeno pouze jiným rozlišením hry a že prý se kokpity v plné verzi oproti betě 3 nijak nezměnily. Hrajete právě Elite Dangerous a můžete to osobně potvrdit či vyvrátit? Jedná se pouze o uměle vytvořeno kauzu, aniž by jakýkoli downgrade nastal?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Elite: Dangerous

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
PC
About the Author

Redakce

Contributor

Comments