If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 7. ledna

EA Czech v Avastu, Tony Hawk na PS4, pirátění Monument Valley, kamera v Tekken 7...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Slavný skateboardista Tony Hawk na pódiu veletrhu CES v Las Vegas odhalil, že připravuje novou hru pro PlayStation, která vyjde ještě letos. Předtím se zabýval spíš odnožemi pro mobily, ale tentokrát to prý "zašlo až moc daleko".

- Kingdom Come: Deliverance se za celý rok 2014 stalo třetím nejvíce lidmi podporovaným projektem na Kickstarteru, dokládá statistika.

- Kolik tváří z bývalých EA Czech poznáte na této fotce z vánočního večírku Avastu? Ano, je jich hned několik: Juraj Chrappa, Slavomír Benko a Farid Dilmaghani. Všichni přešli z distribuce her k antivirovému specialistovi, z Pankráce jen o stanici dál na pražskou Budějovickou, k nejlepšímu zaměstnavateli v ČR 2013.

- Microsoft po předvánoční slevě vrátil oficiální cenovku Xbox One v USA na 400 dolarů, jak dopředu varoval. Nižší cena o 50 dolarů mu tam v listopadu zajistila vyšší prodeje než PS4, ale byla jen dočasná.

- Oblíbená logická hra Monument Valley trpí na mobilech vysokou mírou pirátství: zaplatilo za ni pouze 5 procent hráčů na Androidu a 40 procent hráčů na iOS.

Cover image for YouTube videoPlay Monument Valley Panoramic Edition on Steam

- Film Assassins Creed má pevné datum premiéry: 21. prosince 2016, odvážně pouhý týden po premiéře Star Wars.

- Zkouška nové renderovací kamery pro Tekken 7, která minimálně na automatech zařídí, že každý hráč bude moci být při startu na levé straně, jak je často požadováno a nikdo nechce být vpravo.

- Po letech objeveny dva nové cheaty pro zadání do mobilního telefonu ve hře GTA 5, se kterými ovlivníte počasí a rychlost vašeho běhu.

- Shrnutí všech známých informací a artworků z kdysi zrušeného pokračování střílečky Black od Criterionu.

- V Japonsku byla zaregistrována ochranná známka Dragons Dogma Online.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments