Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vylézá zavalité monstrum Behemoth z Evolve

+ ohlášen Season Pass pro lovce.

Po včerejších HW nárocích dnes večer přišli 2K Games s odhalením čtvrtého monstra do hry, kterým je děsivý Behemoth. Jde o takového obra složeného z ničivých balvanů, které se prý valí prostředím a způsobují velké zranění lovcům. Zklame jen drobnost: není součástí základní hry začátkem února, nýbrž vyjde až dodatečně během jara - a to buď za 15 dolarů, nebo zdarma v rámci Monster Expansion Packu, pokud si tedy Evolve dnes předobjednáte.

Watch on YouTube

Současně s tím výrobce oznámil Hunting Season Pass, který opět na jaře nabídne čtyři další ovladatelné lovce, po jednom novém z každé třídy (Assault, Trapper, Medic, Support). Vedle toho garantuje trojici lávových skinů pro tři základní monstra při vydání hry (Magma verze pro Goliáše, Krakena i Wraith). Stojí 25 dolarů, což je dost, ale nové postavy bude možné koupit i po jedné vždy za 7 dolarů. Aspoň že nové mapy by měly být vždy zdarma.

Poslední novinkou k Evolve jsou digitální Deluxe edice a PC Monster Race edice, o nichž se dozvíte bližší informace zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Evolve

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments