Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 15. ledna

Nábor do Wargamingu, odstávka PlayStation Network, datum Mirrors Edge, konec Wii U v Brazílii...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dnes proběhne plánovaná odstávka pro údržbu PlayStation Network, během které po zhruba čtyři hodiny nebude fungovat PS Store ani online hraní. O tom, že by se konal ten PS Plus víkend pro mulťák zdarma, dosud nikde u Sony ani zmínka.

- Wargaming hledá pro svou evropskou centrálu v Paříži překladatele z angličtiny do češtiny, více informací zde (via Zoban_Cz).

- Uncharted 4 je i na obálce nového čísla britského časopisu EDGE s novým artworkem hrdiny:

- Obchod Microsoftu uvádí u Mirrors Edge rok 2015, ale nevěříli bychom tomu, protože DICE mají dost starostí, aby letos vůbec zvládli vydat BF Hardline a o Vánocích slíbený Star Wars Battlefront.

- Shadowrun: Hong Kong za úvodních 24 hodin dokázal vybrat přes 350 tisíc dolarů, zajištěna tak do hry je polovina vypsaných cílů, např. vedlejší mise, živější zakončení či přechody mezi scénami (více o hře v oznámení).

- Studio Telltale Games toho má asi málo, tak oznámilo přípravu vlastní herní značky, což se stane po těch všech licencích vůbec poprvé.

- Pondělní článek o příspěvcích Čechů byl aktualizován: "Každá jedenáctá libra přispěná na hru Kingdom Come pocházela od Čechů. 2) Z celkových 468 tisíc liber poslaných Čechy loni na všechny projekty na Kickstarteru skončila každá čtvrtá libra právě u Kingdom Come." (za drobnou nepřesnost se omlouváme)

- Za tři eura je k mání DLC Green Arrow pro LEGO Batman 3:

Watch on YouTube

- Nintendo to v Brazílii vzdalo: nikoli kvůli šancím Wii U a 3DS, nýbrž z důvodu vysokého daňového zatížení všech ze zahraničí importovaných videoherních produktů (a otevírat vlastní továrnu v zemi jako jiným se mu nechtělo).

- GameTrailers vyhlásili deset nejlepších her pro Wii. Podobné věci se obvykle dělají na konci životního cyklu konzole.

- PlayStation TV bylo v USA neoficiálně zlevněno, což svědčí o nepříliš velkém zájmu o toto zařízení připojitelné k televizi např. pro hraní VITA her.

- Za zpožděním startu PS4 v Číně prý má být implementace regionálního zámku, aby se na tamní konzoli nedaly hrát dovezené ze zahraničí, čímž by šlo obejít přísná pravidla úřadů.

- Když výpravu distributora po cestě na Zaklínače 3 postihne pohroma...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments