Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 19. ledna

DLC do The Crew, Watch Dogs 2, odklad Hearts of Iron 4, intro Hry o trůny v LBP3...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Do The Crew nepřibudou žádné nové lokality v DLC, protože tvůrci razí, že ve hře toho je i tak dostatek k objevování. V budoucnu se jejich postoj může změnit, ale přidání Mexika či Kanady jako DLC prý rozhodně nečekejte. Namísto toho DLC přinese nový pohled kamery určený pro prozkoumávání a také možnost vytváření filmečků od hráčů.

- Některým veteránům World of Warcraft, kteří si ho platí už deset let od úplného začátku ve 2004, přišla od Blizzardu jako dárek následující soška:

- Kreativní ředitel Watch Dogs naznačuje další směřování: "Nepustil bych se do pokračování, pokud bychom s ním více neriskovali, jinak by to byla nuda. Nedomnívám se, že jednička je perfektní, má toho spoustu co vylepšit".

- Práva na značku Brothers: A Tale of Two Sons byla od Starbreeze prodána za 500 tisíc dolarů vydavateli prvního dílu z 505 Games.

- Nedaleko Liverpoolu byl podle BBC zatčen další osmnáctiletý podezřelý z DDoS útoků na služby Sony a Microsoftu během Vánoc. Vyšetřování ve spolupráci s FBI je ale prý ve velmi rané fázi a obviněn je i ze zavolání SWAT jednotek ke smyšlenému incidentu v USA.

- V březnovém demu Final Fantasy 15 nebude možné řídit auto, protože tvůrci nechtějí, aby si lidé mysleli, že jde o závodní hru, a aby bylo přístupné fanouškům série.

- Intro Hry o trůny předělané do LittleBigPlanet 3:

Watch on YouTube

- Hearts of Iron 4 odloženo na 2. čtvrtletí 2015, protože je "dosud nejkomplexnější hrou Paradoxu s masivním rozsahem, spoustou herních systémů a detailů". Firma uznala, že při původním stanovení termínu byla přehnaně optimistická - více o cílech národů, vládách či právu v deníčku.

- Pro novinové titulky vděčné vyjádření tvůrce Hotline Miami 2 po zákazu prodeje v Austrálii: vyzval, ať si tedy kontroverzní hru zpirátíte a prý ani netřeba posílat žádné peníze. Netřeba dodávat, že to bylo určeno pouze a jen pro Australany, nikoli pro zbytek světa.

- Předobjednávka GTA 5 na Steamu zahrnuje stejné bonusy i cenu jako v pátek nejprve na obchodu Rockstaru.

- Od pondělí do středy bude z důvodu rekonstrukce zavřena prodejna Xzone v Brně.

- Zlatí členové Xbox Live už nyní mohou zdarma stahovat hru Zaklínač 2 pro Xbox 360, která je prý v češtině (info z Xbox CZ Twitteru).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments