If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 20. ledna

Socha Zaklínače v životní velikosti, infografika Originu, nejžádanější konzolové exkluzivity...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Soška Zaklínače 3 v životní velikosti v kancelářích polského CD Projektu vyfocená opět Martinem Schovancem, který se podělil i o letmé dojmy ze hry:

- Update DriveClub s japonskými tratěmi je venku a má 3,3 GB. Vylepšuje také multiplayerovou časovku, umělou inteligenci a efekty počasí, např. efekty duhy - detaily o všech změnách zde.

- Konami zatím neprozradí datum Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, protože chtějí, aby se mluvilo o jiných věcech okolo hry, např. jejích vlastnostech, vysvětlil zástupce firmy. Nefunguje to ale náhodou spíš naopak, že jakmile je znám termín, lidé se o hru začnou více zajímat, protože má reálnější obrysy...?

- Které konzolové exkluzivity loni nejvíce frčely v Británii? Na PS4 lidé nejvíce kupovali DriveClub, The Last of Us Remastered, Infamous Second Son a Killzone Shadow Fall (v tomto pořadí). Na X1 zvítězilo Halo Master Chief Collection, před Forza Horizon 2 a Sunset Overdrive.

- Městská strategie Cities XXL vyjde už 29. ledna a nezvyklé je, že majitelé kteréhokoli z předešlých dílů dostanou padesátiprocentní slevu, takže je hra vyjde na 20 eur. Nebo to je spíš celé trik s přehnaně nadsazenou původní cenou 40 eur?

- Survival hry The Long Dark se v Early Access verzi prodalo 250 tisíc kusů, ale jen čtvrtina z nich dokázala v nehostinných podmínkách přežít déle než pět dnů, a jen jedno procento zvládlo padesát dnů. Na příběhovém režimu se pořád pracuje (více v LETS PLAY).

- Už se dá pre-loadovat PC verze Resident Evil Revelations 2, z nějž tu máme i achievementy.

- Lyžařská hra SNOW v březnu vstoupí do uzavřené bety, přihlásit se dá na homepage:

Cover image for YouTube videoSNOW - Closed Beta Announcement Trailer

- Hatred se stalo teprve několikátou regulérní hrou, která v USA získala věkové doporučení "Jen pro dospělé", přestože neobsahuje žádný sexuální obsah. Důvodem je kontext celého násilí vyobrazeného ve hře.

- S infografikou rekapitulující rok 2014 přispěchal i Origin: rozdal 25 milionů her zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments