Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Re-edice State of Decay se slevou pro stávající majitele

Termín i nové info o vylepšeních.

Nevýhodou hojně rozšířených předělávek pro současné konzole je, že obvykle nenabízejí slevu pro vlastníky původní hry. Zombie akce State of Decay to ale napraví.

Year One Survival edice pro PC a Xbox One, upřesněná na 28. dubna, poskytne 33 % slevu všem majitelům předešlé X360 verze. Standardně bude hra stát 30 dolarů, takhle ji tedy získáte za zhruba 20 dolarů, jen to musíte stihnout nejpozději do konce června. Není zatím jasné, zda se tato nabídka týká i pozdější PC verze, neb vše zaznělo na předváděčce Microsoftu.

Podle čerstvých dojmů Polygonu už otevřený svět State of Decay na X1 netrpí jakýmkoli zadrháváním a vše prý běží báječně plynulé, i když se zrovna na obrazovce vyskytuje hodně zombíků naráz, rozdíl oproti dřívějšku.

Vyšší výkon konzole také dovolil krvavější hostinu. Reedice v sobě obsahuje i obě dosavadní DLC - jak Breakdown s otevřeným koncem, který prověří, jak dlouho přežijete, tak i Lifeline se strukturovanějším zážitkem v nové lokaci a vojenské základně. Některé postavy z Lifeline zde budou dostupné i v Breakdown.

UPDATE - Z dodatečného oznámení od MS se dozvídáme další info o vylepšeních: 1080p grafika, nové textury pro detailnější prostředí, nové nasvícení pro zářivější dny či větší dohlednost do dálky, což se zde sakra hodí, když se na vás řítí horda nemrtvých a roli hraje každá vteřina.

Studio Undead Labs v mezidobí od léta 2013 zapracovalo i na nových animacích pro lidi i zombíky, které jsou plynulejší a realističtější. Zdokonalené rozhraní zase lépe umožní spravovat předměty, upgradovat zbraně či rychlejší rozhodnutí v časovém presu. Poslední novinkou je ostrý nůž, který zužitkujete, pokud se vaše hlavní zbraň rozbije.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

State of Decay

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments