Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příručka pro přežití v Evolve s parádními příběhovými cutscénami

Vše, co o planetě Shear potřebujete vědět.

Shear je planeta, která vám nic nedaruje. Nenechte se ošálit její přírodní krásou: cokoli, co na ní žije, ať už je to malé či velké, je schopno vás roztrhat na kusy. Abyste tam lovili, musíte být buď drsňák nebo blázen. A právě tací jsou lovci, které vám představuje dosud nejzajímavější oficiální video se vším, co o této brzké akci pro PC/PS4/X1 potřebujete vědět:

Watch on YouTube

Předvádí různé typy monster nebo princip fungování kampaně s až 800 tisíci kombinacemi při náhodném střídání navazujících režimů v příštím dnu, takže každá bitva probíhá odlišně. Uvidíte i několik velmi působivých příběhových cutscén s evakuačními loděmi a průletů mapami snad poprvé za denního světla či za sněhové vánice, hra se tedy nebude odehrávat jen v noci či za šera, jak to někdy vypadalo.

"Mluvil jsem s velitelstvím kolonie, které vám vzkazuje, že už nejde jen o problém s divokou zvěří, nýbrž o kompletní evakuaci!" Více o Evolve v kompletním zpravodajství EG, kde se řešila např. politika s DLC nebo jsme natočili video z kampaně Evacuation.

Read this next