Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sci-fi fantasy RPG Technomancer přiblíženo

Vyleštěnější Mars o mutantovi.

Novináři se vrátili domů z prezentace Focus Home Interactive a sepsali dojmy z Technomancera, sci-fi fantasy RPG odhaleného včera jen plakátem.

Hra dle kolegů z GameWatcheru působí jako nástupce Mars: War Logs - jen s jiným názvem, bez přímé příběhové návaznosti a celkově vyleštěnější než nepříliš úspěšný předchůdce. Tentokrát nám francouzské studio Spiders (mj. autoři Bound by Flame) slibuje větší, otevřenější a detailnější rudou planetu, která bude více reagovat na vaše činy a potkáte tam více typů nepřátel než minule.

Stáváte se technomancerem-začátečníkem, jehož úkolem je najít a zajistit artefakty a technologie poté, co Země padla. Příběh má nějak souviset s tím, že za magické schopnosti vděčíte skryté mutaci, jenže na Marsu nejsou mutanti moc populární a nepřátelské frakce si na nich rády smlsnou. Záleží proto na tom, jaké si s každou ze šesti frakcí vytvoříte vztahy způsobem vašeho plnění misí, jestli jim pomůžete nebo naopak uškodíte.

Nové volby okolo vašeho charisma prý dovolí vykecat se ze složitých situací, což bude mít roli i na vztahy s pěti členy vaší družiny, kterou ale mohou opustit, pokud je něčím naštvete. Střídání denní doby má mít zase vliv na plnění některých misí, kdy budete např. omezeni časem a mise tak prý budou méně repetitivní. Vydání se plánuje na letošní rok pro PC, PS4 a X1.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Technomancer

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments