If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí 26. ledna

Zaklínačské embargo, Destiny frčí, Black Ops 3, rekord Planetside 2, milník DayZ...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Často se nás ptáte, kdy přesně vyprší embargo na Zaklínače 3 - stane se tak už dnes v 15:00, kdy publikujeme rozsáhlé dojmy od Martina Zavřela z čtyřhodinového testování ve Varšavě (i báječné obrázky). Ve 20:00 na to naváže živé vysílání na Twitch na této adrese, kde uvidíte nové záběry s komentářem tvůrce z CD Projektu.

- Destiny pořád dost frčí: sniperku Ice Breaker si za jediný víkend od obchodníka Xur koupilo 1,1 milionu lidí (za herní měnu, nikoli za reálné peníze). A nový raid Corta's End byl hrán 557 tisíckrát celkem více než třemi miliony postav.

- Insider Shinobi602 tvrdí, že letošním Call of Duty má být Black Ops 3, protože Treyarch nic jiného neumí. Tedy určitě ne druhá světová válka, jak vyplývalo z několika falešných teaserů na World at War 2, na které se novináři opakovaně nechali nachytat a ta údajná akce 4. května byla dementována už v polovině minulého týdne.

- Českého DayZ se za rok a něco prodaly už 3 miliony kusů, nárůst o sto tisíc za posledních pár týdnů od tohoto rozhovoru.

- Pokud bude kompilace Borderlands na PS4/X1 úspěšná, Gearbox by rád zainvestoval i do předělání prvního dílu, řekl Randy Pitchford na panelu PAX South.

- Ve čtvrtek 29. ledna se odhalí nová postava z Mortal Kombat X spolu s dalšími záběry.

- Na Středním východě šla PS4 za úvodní rok od uvedení na dračku čtyřikrát rychleji než PS3.

- Podle předobjednávkové stránky na PS Store bude Bloodborne podporovat online hru až v pěti lidech v jedné seanci.

- Planetside 2 se zapsalo do Guinessovy knihy rekordů díky největšímu počtu hráčů v jedné online bitvě. Předtím bylo rekordem 999 účastníků, teď v Planetside 2 až 1158 naráz.

- Tekken 7 se na japonské automaty dostane 18. února.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments