If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

50 minut z kampaně Resident Evil Revelations 2

+ detaily o fungování režimu Raid.

U epizodických her bývají podobně dlouhá souvislá videa zrádná, protože klidně mohou vyzradit celou náplň hry šířené po kouscích, kdy každý stojí jen 150 Kč. Kotaku přesto natočilo úvodních 50 minut z hraní za Barryho v Resident Evil: Revelations 2, jedné z několika přítomných kampaní. Podle putování staršího zarostlého chlápka s mladou dívkou temným komplexem jen za svitu baterky v third-person perspektivě by si to asi člověk lehce spletl s The Last of Us, nebýt viditelně horších modelů postav. Samozřejmě si ho pusťte jen na vlastní nebezpečí kvůli spoilerům:

Cover image for YouTube video

Dále se vynořilo ještě další ukázky z fanoušky oblíbeného Raid režimu, který je o průchodu na body skrz vybrané mapy ze singlu (i z prvního dílu či Resident Evil 6) s pozměněným chováním nepřátel (větší rychlost či tužší kořínek). Zpočátku bude bohužel fungovat jen offline v kooperativním split-screenu. Jeho zprovoznění i přes net nastane až v březnu s vydáním krabicové kompilace všech čtyř epizod Revelations 2.

Cover image for YouTube videoRESIDENT EVIL REVELATIONS 2 - Raid Mode - Mode Commando- HD

Jak ukazuje video, na výběr v Raid módu bude celkem 15 přizpůsobitelných postav, které vám budou přibývat s dalšími zakoupenými epizodami, což se týká i map či misí, kterých bude ve finále celkem 200. K dispozici máte mít dodatečné části pro zbraně a čtyřikrát více dovedností pro postavy než normálně (více na blogu Capcom-Unity).

Cover image for YouTube videoResident Evil Revelations 2 - Raid Mode rundown

První epizoda Resident Evil Revelations 2 vyjde digitálně pro PC, PS4, PS3, X360 a X1 nakonec 24. února.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil: Revelations 2

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments